Ajankohtaista / Aktuellt

Huom! Jotkut s-postiosoitteet eivät toimi eikä viestit näin ollen tule perille. Erityisesti osoitteet jotka ovat muotoa @pp.inet.fi herjaavat. Jos huomaat, ettet ole saanut viestejä yhdistykseltä kesän tai syksyn aikana, otathan yhteyttä: heli.wilkman@gmail.com.

Skippo- ja käsityöryhmän tapaamiset ovat alkaneet. Syksyllä kokoonnutaan  joka toinen torstai (parilliset viikot) klo 10 16.11. saakka. Paikkana Omenamäen palvelukeskus.


Jäsenkirje 2023

Yhdistyksen vuosikokous on pidetty 23.3.2023. Kokouksessa käsiteltiin sääntömääräiset asiat. Yhdistyksen hallitus jatkaa pienin muutoksin: puheenjohtajaksi valittiin Tuula Virkki, muina hallituksen jäseninä ovat Hilkka Piipponen (vpj.), Tarja Elonen, Elias Himanen, Helena Leino ja Heli Wilkman (siht. ja jäsensiht.). Varajäseninä toimivat Else-Maj Annonen, Christina Bremer, Marion Bärlund (emäntä), Heli Koski ja Marketta Rautanen. Taloudenhoidosta vastaa Tilisuutari.

Vuosi on alkanut vilkkaana ja olemme saaneet mukavasti uusia jäseniä toimintaamme. Lähiaikojen ohjelmina ovat matka Espoon modernin taiteen museoon 14.4. ja piknik Kokonniemessä 5.5. Alkukesällä (viikolla 23) lähdemme katsomaan Edelfeltin näyttelyä Ateneumiin.

Teatterimatka Kapsäkki-teatteriin katsomaan näytelmää "Rottien pyhimys" tehdään 20.5. Varaus on tehty 10 hengelle ja menemme sinne kimppakyydillä+metrolla. Ilmoittautumiset tälle reissulle viimeistään 16.4. joko heli.wilkman@gmail.com tai tekstiviestillä 040 355 7565. Hinta lippu ja kyyti yht. 40 € + metroliput.

Syyskauden aluksi olemme suunnitelleet matkaa Kotkan hienoihin puistoihin ja takaisin tullessa kävisimme Langinkosken keisarillisella kalastusmajalla.

Kansallisteatteriin olemme varanneet liput 20 hengelle 30.9. "Ensimmäinen tasavalta"-esitykseen, joka on ollut supersuosittu ja loppuunmyyty koko kevään.

Kuukausitapaamisiin joka kuukauden ensimmäisenä perjantaina olemme jo miettineet erilaista ohjelmaa, joista tietoa myöhemmin.

Vuosikokouksessa päätimme, että yhdistyksen tapahtumailmoitukset siirtyvät Itäväylä-lehden Yhdistykset- palstalle; lisäksi ilmoitukset tulevat myös kotisivuille (www.porvoonkaupunginseniorit.fi) ja sähköpostiin.

Vuosikokouksessa päätettiin v. 2023 jäsenmaksuksi 20 €. Jäsenmaksu maksetaan yhdistyksen tilille FI31 535806 20290822 viitteellä 12344 huhtikuun loppuun mennessä.

Siirrymme käyttämään viitteitä retkien ja tapahtumien maksussa pankkikulujen vähentämiseksi. Joka maksuun tulee oma viitteensä. Muistathan aina merkitä annetun viitteen maksuun!

Lämpimästi tervetuloa tapahtumiin!

Yhdistyksen hallitus (yhteystiedot löydät täältä >)

 
Yhdistyksen  hallitus

Tuula Virkki, puheenjohtaja
HIlkka Piipponen, varapuheenjohtaja
Tarja Elonen, hallituksen jäsen
Elias Himanen, hallituksen jäsen
Helena Leino, hallituksen jäsen
Heli Wilkman, sihteeri ja jäsensihteeri 

Varajäsenet:
Else-Maj Annonen
Christina Bremer
Marion Bärlund, emäntä 
Heli Koski
Marketta Rautanen