Ajankohtaista / Aktuellt

Jäsenkirje 2024

Sääntömääräinen vuosikokous pidettiin 25.3.2024. Paikalla käsittelemässä sääntömääräisiä asioita oli 11 jäsentä. Hallitukseen tuli muutama muutos: puheenjohtaja ja sihteeri vaihtoivat rooleja eli puheenjohtajuus siirtyi Heli Wilkmanille ja sihteerin ja jäsensihteerin tehtävät sai hoitaakseen Tuula Virkki. Tuula hoitaa myös maksuliikenneasiat. Muut hallituksen jäsenet ovat Hilkka Piipponen (vpj.), Tarja Elonen, Elias Himanen, Helena Leino. Varajäseninä toimivat Else-Maj Annonen, Christina Bremer, Marion Bärlund (emäntä), Jalna Kalske-Nieminen ja Marketta Rautanen. Hallituksen yhteystiedot > 

Taloudenhoidosta vastaa edelleen Tilisuutari.

Jäsenmaksu säilyy entisellään eli 20 €/vuosi. Maksathan maksun huhtikuun loppuun mennessä tilille FI31 535806 20290822. VIITE 12344. HUOM. muista käyttää tätä oikeaa viitettä, se säästää yhdistyksen pankkikustannuksia.

Kuluvana vuonna olemme pitäneet kaksi kuukausitapaamista - äänimaljarentoutus helmikuussa ja virtuaalitaidemuseon esittely maaliskuussa. Seuraava on perjantaina 5.4. klo 10 kaupungintalon valtuustosalissa. Silloin aiheena on ikääntyneen ravitsemus.
Muita kevään tapahtumia:

  • ti 9.4. klo 9.30 tutustumiskäynti Metsätähti-päiväkotiin (Länsirannalla, Kultalistankatu 12).
    Ei ennakkoilmoittautumista, tapaamme päiväkodin ulkopuolella
  • pe 3.5. klo 10 ulkoiluaamupäivä Humlan majalla. Yhdistys tarjoaa grillimakkarat ja kahvit.
  • ke 22.5. käynti Kaisaniemen kasvitieteellisessä puutarhassa ja ravintola Cajsan Helmessä.
    Tarkemmat tiedot ohjelmasta, hinnasta, aikataulusta ja ilmoittautumisesta lähempänä ajankohtaa.

Yhdistyksen ilmoitukset löytyvät jatkossakin Itäväylän yhdistyspalstalla. Tapahtumat ovat myös omilla verkkosivuillamme ja muistuttelen niistä sähköpostilla.

Lämpimästi tervetuloa tapahtumiin!

Ja toivottavasti taas pian aurinkoista kevään jatkoa!

t. Heli Huom! Jotkut s-postiosoitteet eivät toimi eikä viestit näin ollen tule perille. Erityisesti osoitteet jotka ovat muotoa @pp.inet.fi herjaavat. Jos huomaat, ettet ole saanut viestejä yhdistykseltä kesän tai syksyn aikana, otathan yhteyttä: heli.wilkman@gmail.com.

Skippo- ja käsityöryhmän tapaamiset ovat tauolla kevätkauden 2024.