Ajankohtaista / Aktuellt

Talvisota Porvoossa -opastus peruuntuu ja vuosikokouksen ajankohtaa joudutaan siirtämään 

Tiukentuneiden korona-rajoitusten vuoksi joudumma valitettavasti perumaan maaliskuulle suunnitellun Talvisota Porvoossa -opastuksen. Myös vuosikokous siirtyy maaliskuulta myöhäisempään ajankohtaan.


JÄSENKIRJE KEVÄT 2021

Hyvä yhdistyksemme jäsen!

Vuosi 2021 on alkanut edelleen korona-viruksen merkeissä. Emme ole voineet tavata toisiamme, kuten haluaisimme. Yhdistyksen hallitus on kokoontunut ja miettinyt mahdollista tulevaa toimintaa.

Kuukausikokouksia emme voi toistaiseksi järjestää, mutta 12.3. pyrimme järjestämään opastetun kierroksen "Talvisota Porvoossa". Koska ryhmään voidaan ottaa vain 10 henkeä ( kaksi ryhmää), edellytämme etukäteisilmoittautumista. Seuraamme korona-tilannetta ja ilmoitamme asiasta myöhemmin kotisivuillamme (porvoonkaupunginseniorit.fi) ja sunnuntain Uusimaan yhdistykset-palstalla, mikäli kierros voidaan toteuttaa.

Kun voimme taas kokoontua, järjestämme muuta toimintaa. Esillä ovat olleet mm. matka Kotkan upeisiin puistoihin ja taidenäyttelymatka Helsinkiin. Monta muutakin ohjelmaa on varastossa, kunhan pääsemme niitä toteuttamaan.

Tavoitteena on järjestää sääntömääräinen vuosikokous maaliskuun loppuun mennessä.

Hallitus on esittämässä vuosikokoukselle, ettei jäsenmaksua vuodelta 2021 peritä. Hallitukseen tarvitsisimme muutaman uuden idearikkaan jäsenen! Tervetuloa mukavaan joukkoon!

Toiveikkain terveisin

Yhdistyksen hallitus

Tuula Virkki,puheenjohtaja
tuula.virkki@luukku.com
puh. 0400 995 516