Ajankohtaista / Aktuellt

Skippo- ja käsityötapaamiset käynnistyvät!

Pelaamme skippoa, teemme käsitöitä ja juttelemme 21.10.2021 Omenamäen palvelutalossa klo 10-11.30. Jatkamme tapaamisia joka toinen viikko 16.12.21 saakka. Tervetuloa mukaan käsityön kanssa tai ilman.


Skippo- och handarbetsträffar startar!

Vi spelar skippo, gör handarbete och pratar 21.10.2021 på Äppelbackens servicehus kl. 10-11.30. Vi sammanträder varannan vecka till 16.12.21 . Ta med ditt handarbete eller kom utan det. Välkommen med!

Yhdistyksen uusi hallitus

Tuula Virkki, puheenjohtaja
HIlkka Piipponen, varapuheenjohtaja
Marion Bärlund, emäntä
Elias Himanen, hallituksen jäsen
Helena Leino, hallituksen jäsen
Heli Wilkman, sihteeri ja jäsensihteeri 

Varajäsenet:
Else-Maj Annonen
Christina Bremer
Tarja Elonen
Heli Koski
Diana Olin-Selviranta

JÄSENKIRJE 2/KEVÄT 2021

Hyvä yhdistyksemme jäsen!

Olemme vähitellen aloittamassa toimintaamme koronapandemian hellittäessä ja kun useimmat meistä ovat ehtineet saada jo rokotukset.

Pidimme yhdistyksen vuosikokouksen 20.5.2021. Kokous hyväksyi edellisen vuoden toimintakertomuksen ja tilinpäätöksen sekä antoi vastuuvapauden tilivelvollisille. Toimintasuunnitelma vuodelle 2021 hyväksyttiin; suunnitelmassa huomioitiin mahdolliset koronavaikutukset ja epävarmuus tapahtumien järjestelyissä.

Yhdistyksen puheenjohtajaksi valittiin Tuula Virkki; varapuheenjohtajaksi Hilkka Piipponen, sihteeriksi ja jäsensihteeriksi Heli Wilkman ja emännäksi Marion Bärlund. Muina hallituksen jäseninä toimivat Helena Leino ja Elias Himanen. Varajäseniksi valittiin Else-Maj Annonen, Christina Bremer, Tarja Elonen, Diana Olin-Selviranta ja Heli Koski.

Haluamme aloittaa syyskauden tapaamalla kuukausikokouksen merkeissä perjantaina 3.9.2021 klo 10.00 Kokonniemen uusilla kuntoportailla. Toivomme saavamme kaupungin liikuntatoimistosta ohjausta portaille sekä tietoja muista senioriliikunnan mahdollisuuksista. Kahvittelemme sen jälkeen ravintola Hölmö Pulussa. Lisätietoja tapahtumasta tulee Uusimaan sunnuntain yhdistykset-palstalle ja yhdistyksen kotisivuille www.porvoonseniorit.fi .

Yhdistyksen vuosikokous päätti, ettei jäsenmaksua peritä kuluvana vuonna 2021. Uudet jäsenet maksavat 20 €/v. Vuoden 2020 jäsenmaksuja on melko paljon maksamatta; jos haluat tarkistaa oman tilanteesi tai erota yhdistyksestä, voit kysyä tai ilmoittaa siitä jäsensihteerille heli.wilkman@gmail.com tai puh 040 355 7565. Sääntöjemme mukaan maksamaton jäsenmaksu johtaa yhdistyksestä eroamiseen.

Toivottavasti tapaamme syksyllä! Hallitus kokoontuu elokuussa suunnittelemaan syksyn tapahtumia; toivelistalla on ainakin konsertti-, teatteri- ja näyttelyretkiä. Ehdotuksia ja tapahtumatoiveita otetaan mielellään vastaan. Ota silloinkin yhteyttä sihteeri Heliin.

Hyvää, virkistävää kesää!

Yhdistyksen hallitus

Tuula Virkki,puheenjohtaja
tuula.virkki@luukku.com
puh. 0400 995 516